Melding verbergen

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid. Wat betekent dit voor jou?

Werken in de supermarkt

Een baan zoeken in de supermarkt

Voor de beste start in het supermarktbedrijf moet je op een paar dingen letten. Kijk eerst eens naar welke supermarkten er bij jou in de buurt zijn. Het is altijd prettig om niet te veel te moeten reizen voor je werk en dichtbij je werk te wonen. Een groot voordeel is dat er altijd wel een supermarkt bij jou in de buurt is.

Kijk dan welke van die supermarkten jou het meeste aanspreekt. Misschien heb je vrienden of vriendinnen die het erg naar hun zin hebben in de supermarkt waar zij werken. Loop eens een rondje door de winkel met de gedachte dat je er gaat werken. Zo krijg je een veel duidelijker beeld.

Als je een keuze hebt kunnen maken, let dan even op of er een vacature is. Spreek hierover iemand aan in de winkel en vraag of ze je verder kunnen helpen. Dan kun je meteen reageren. Als je niet overal kunt langsgaan of weet of er functies openstaan, dan kun je kijken op de website van de supermarkt of er een vacature is. Op de sites van de supermarkten vind je veel informatie over het werken in die supermarkt, inclusief of er vacatures open staan.

 

Jouw CAO

De branche en de vakbonden maken in de CAO afspraken over loon, vakantiedagen, toeslagen, vergoedingen, etc.

Sluit menu