Melding verbergen

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid. Wat betekent dit voor jou?

Oog voor Veiligheid

Jouw veiligheid staat altijd voorop!

Veilig werken en winkelen in de supermarkt is een belangrijk thema. Daarom is deze online module ontwikkeld zodat ook jij weet hoe je kunt bijdragen aan een veilige winkel. De e-learning bestaat uit 6 modules die gaan over: Veiligheid aan de kassa, diefstal of overval, agressie of geweld, deurbeleid en noodsituaties. En bedenk dat in alle situaties jouw eigen veiligheid altijd voorop staat.

NIEUW! Nu is ook de module 'Veiligheid op het zelfscanplein' beschikbaar. Deze module is ontwikkeld als mobile-first-applicatie wat betekent dat deze uitstekend geschikt is om je smartphone of tablet te doorlopen.

Week van de Veiligheid

In week 41 staat veiligheid centraal in de jaarlijkse Week van de Veiligheid. Er is dan extra aandacht voor veiligheid in en rondom de winkel. Alle supermarkten controleren de technische veiligheidsmaatregelen zoals verlichting binnen en buiten, detectiepoortjes, sloten, enz. De BELANGRIJKSTE CHECKS zijn die op de veiligheids-protocollen en -afspraken en de consequente naleving daarvan door alle medewerkers. 

Soms heb je in de supermarkt te maken met agressie of intimiderend gedrag als je alcohol of tabak niet mag verkopen aan te jonge klanten of wanneer je een poging tot diefstal waarneemt en de klant hierop aanspreekt.

Oké. Kijk even mee

Deze animatiefilm laat vijf situaties zien waarbij je met agressie of intimidatie kunt krijgen. Je krijgt uitleg en tips hoe met deze situaties om te gaan. LET OP! Veiligheid staat altijd voorop! Voor jezelf, je collega's en klanten. De film stipt slechts enkele veiligheidsafspraken aan. Voor de volledige instructie bekijk je de e-learnings.

Openen en sluiten

's Ochtends vroeg en 's avonds laat zijn risicomomenten. Het hanteren van de juiste procedures bij openen en sluiten is daarom van het grootste belang. Bekijk de film zodat je weet wat je moet doen. De film stipt slechts de belangrijkste veiligheidsafspraken aan. Voor de volledige instructie bekijk je de e-learnings.

 

Sluit menu