Melding verbergen

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid. Wat betekent dit voor jou?

Afdeling AGF

Groente en Fruit is een belangrijke productgroep in de supermarkt. Het ligt op een prachtige afdeling waarmee de supermarkt zich kan onderscheiden van andere supermarkten in de buurt. De afdeling is in veel supermarkten het visitekaartje van de winkel. De eerste afdeling bij binnenkomst van de klant. 

Inkopers zorgen voor topkwaliteit producten voor de AGF afdeling, maar de deskundigheid van de AGF-medewerkers maakt dat de afdeling uitblinkt voor de klant. Daarbij gaat het niet alleen om de afdelingsmanager en de vaste AGF-medewerkers die hiervoor opleidingen volgen. Ook startende AGF medewerkers of winkelmedewerkers die weleens bijspringen op de AGF-afdeling moeten de producten kennen die ze verkopen. Ze moeten daarnaast ook de meest voorkomende klantvragen kunnen beantwoorden en basiskennis hebben van de afdeling. 

Daarom heeft het CBL twee trainingen laten maken. Één over productkennis op de AGF-afdeling en één over klantvragen en afdelingskennis. Je start deze trainingen met de buttons hiernaast. Na afloop kun je een examen afleggen en een CBL certificaat krijgen voor het slagen voor het examen. Heel veel plezier en succes met de trainingen en op de AGF-afdeling in jouw supermarkt! 

 

Start de training

Deze training bestaat uit 2 onderdelen

Productkennis Afdelingskennis
Sluit menu