Melding verbergen

Door deze website te gebruiken accepteer je de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid. Wat betekend dit voor jou?

Aanmeldformulier

Persoonlijke informatie

Welke supermarkt wilt u aanmelden?

Ik nomineer mijn supermarkt voor het beste CBL-leerbedrijf 2018 omdat:

Bij de onderbouwing kan er gedacht worden aan de volgende vragen:

 • Hoeveel moeite moet ik doen om de opleiding te kunnen beginnen?
 • Hoeveel tijd (uren) krijg ik voor mijn opleiding?
 • Krijg ik goede (bedrijfs)informatie en overige hulpmiddelen voor mijn opleiding?
 • Welke begeleiding vanuit de winkel krijg ik bij mijn opleiding?
 • Kan en mag ik wat ik leer in mijn opleiding toepassen in de praktijk? (geef een voorbeeld!)
 • Wat is de "leercultuur" in mijn winkel?
 • Welke ervaringen hebben collega's in mijn supermarkt?
 • Andere argumenten?

In te vullen door leidinggevende of contactpersoon in de winkel:

Beantwoordt de volgende vragen:

 • Wat is de motivatie van de winkel om op te leiden?
 • Wat leveren de opleidingen van de medewerkers voor de winkel op?
 • Hoe stimuleren jullie de opleiding en ontwikkeling van jullie collega's?
 • Wat is de doelstelling voor 2018 van de winkel in opleiden?

Gegevens van de winkel

Aantal medewerkers in dients waarvan op dit moment in opleiding (BBL of duaal) bij:

Aantal ingevulde stageplekken voor:

Verkiezing beste supermarktleerbedrijf

De supermarkten leiden jaarlijks vele duizenden mensen op om carrière te maken in de branche. De branche investeert hierin veel geld, uren en middelen. In de winkels zetten praktijkopleiders zich dagelijks in om stagiaires en medewerkers in opleiding te coachen en te begeleiden bij hun opleiding. Door de doorlopende leerlijnen kun je in de supermarkt op ieder niveau starten met een opleiding en doorleren tot aan niveau 6 met een HBO-bachelordiploma aan toe! Heb jij goede ervaringen met opleidingen in jouw winkel? Meld die dan aan met dit formulier om jouw winkel te laten meedoen in de competitie voor de titel "Beste supermarktleerbedrijf 2019".

Je kan tot en met zondag 21 april 2019 jouw winkel aanmelden via dit formulier.

Succes!

Winnaar verkiezing beste supermarktleerbedrijf 2018

In 2018 won de Hoogvliet in Scheveningen de prijs beste supermarktleerbedrijf. Tijdens de grootse branche-evenement de "haringparty" in het Kurhaus ontving Alex Goedemondt - supermarktmanager en praktijkopleider bij Hoogvliet - de wisselbeker uit handen van Bert Roetert, voorzitter van het CBL.

Sluit menu